Patienten aan het woord

Het snurken is over
Ben goed en vakkundig geholpen en de beugel zat gelijk goed. Het snurken is over. Alleen bij uitademen is nog een klein probleem. Hiervoor is een afspraak gemaakt.
Gerrit Vink, 27 februari 2019

Heel tevreden
Kon meteen al vanaf de eerste nacht de beugel goed inhouden, echter met weinig resultaat. Daarvoor was ik gewaarschuwd, en 3 weken later heb ik de beugel laten bijstellen wat meteen zeer goed resultaat gaf. Ben heel tevreden.
Patrick Derycke, 19 februari 2019

Mijn SnörEx is uitstekend
Mijn SnörEx is uitstekend geen geklaag meer en zeker geen gesnurk meer. Saap veel beter en was het zeer snel gewoon en veel beter dan dat stom masker of cpap daar kun je helemaal niet mee slapen en helpt ook helemaal niks. SnorEx helpt tenminste fatsoenlijk en geweldig
Stefan Vliegen, 17 februari 2019

Mijn derde SnörEx®
Heb op dit moment mijn derde Snörex en kan dus niet meer zonder. Dankzij de Snörex hebben zowel mijn vrouw als ikzelf weer echte nachtrust. Als de Snörex een keertje weg moet voor reparatie dan lig ik op de logeerkamer en slaap ik nauwelijks.
John van Kemenade, 26 januari 2019

Dit werkt echt!
Na een periode een beugel via het ziekenhuis gehad te hebben, die voor mij niet goed genoeg werkte, ben ik overgestapt naar Snörex. En dat bevalt bijzonder goed! Na een periode van gewenning, waarin ik overigens onbeperkt terug kon naar de Somnoclinic voor bijstellen, slaap ik nu als een roos – en mijn partner ook! Erg blij dat ik de overstap heb gemaakt, dit werkt heel goed voor mij!
Martijn Wagner, 14 januari 2019

Ik kan niet meer zonder snurkbeugel!
Sinds 2 jaar ben ik in het bezit van een snurkbeugel.
In het begin was het even doorzetten om te wennen. Na een paar weken is het me gelukt. Nu word ik s’nachts wel eens wakker met een droge mond. Ik bevochtig de beugel en slaap weer verder. Mijn man hoort wel een klein geluidje maar dat weegt niet op tegen het harde snurkgeluid van de tijd voor de beugel. De apneus blijven ook weg.Wat ik als erg belangrijk beschouw. Als mijn beugel wat los op mijn tong drukt kan ik direct een afspraak maken om de beugel bij te stellen. Ik kan niet meer zonder snurkbeugel!
Henny Besse, 19 december 2018

Het werkt!
Sinds het dragen van de beugel slaapt mijn partner weer lekker door naast mij. Heb ik hem uitgedaan, dan zegt ze later heb jij de beugel niet in…. Dus zij merkt het zeer zeker, dat het dragen van de beugel zeker wel werkt!
Jan Ziengs, 23 november 2018

Ik kan de snurkbeugel iedereen aanbevelen.
Sinds het gebruik van mijn snurkbeugel slapen mijn vrouw, maar ook ik, rustig en worden we uitgerust wakker. Het werkt echt en ik raakte er snel aan gewend.
De service, met betrekking van het verhelpen van problemen aan de snurkbeugel, is voorbeeldig.
Ik kan de snurkbeugel iedereen met snurkproblemen aan bevelen.
Henk Ruijter, 8 november 2018

Het snurken is weg
Gebruik de beugel nu ruim 2 maanden. Het was wel wennen in het begin maar het belangrijkste is dat het snurken weg is. Dat betekend dus dat mijn man en ik veel beter slapen. Ik ga over een week terug ik kreeg een telefoontje van SnörEx met de vraag hoe het ging, vertelde dus dat het goed was maar dat wel last had van een ontzettend droge mond. Er werd toen direct een afspraak gepland omdat de beugel nog iets afgesteld moest worden en dan zou het probleem van de droge mond ook verholpen zijn. Dus gaan we even terug, prettig dat je gebeld word hoe het is met het dragen van de beugel.
Anita Steins, 26 september 2018

Een beugel die echt helpt
Nadat mijn partner zich zorgen maakte over mijn onrustige slaap, waarbij het leek alsof ik stopte met ademen, en het continue moe wakker worden, volgde ik het advies op van mijn broer en ging naar SomnoClinic voor advies. Na het aanschaffen van de SnörEx was mijn slaap volwaardig, snurkte ik niet meer, werd niet badend in het wakker en vooral geen migraine meer. Na 5 jaar kwam er een nieuwe kroon op mijn kies en paste mijn beugel niet meer. Te druk om een afspraak te maken, sliep ik zonder en alle klachten namen weer toe. Nieuwe afspraak en toch ook maar een slaaptest doen zonder beugel. Gewoon thuis in mijn eigen bed. Ik schrok van de uitslag. Gemiddeld 15 apneus per uur! Na een paar dagen was mijn beugel gerepareerd en heb hem weer dagelijks in. Mijn kwaliteit van leven is weer meer dan 100% omdat ik weer uitgerust wakker wordt, geen migraine meer en mijn partner slaapt ook weer lekker door. Ik vertel het aan iedereen met snurk en apneu problemen. Blijf niet tobben! Er is een beugel die echt helpt.
Ida Huijgens, 27 juni 2018

Het bedrag zeker waard
De eerste kennismaking was al gelijk zeer positief, alles werd goed uitgelegd waardoor mij keuze voor het aanschaffen van deze beugel snel was gemaakt.
Hij is natuurlijk best aan de prijs maar is het bedrag zeker waard.
Sinds ik de beugel draag hebben mijn partner en ik weer een normale nachtrust.
Een aanrader voor alle mensen die snurken.
A.R.Peeters, 15 mei 2018

Vanaf mijn zestiende stond ik bij mijn vrienden bekend om het snurken.
Na vriendenweekend altijd weer die stomme verhalen over mijn snurken en ik kreeg dan ook vaak een eigen kamer. Ook binnen mijn relatie was het snurken wel een dingetje. Met de SnörEx snurk ik niet, gewoon prettig weg met anderen, zonder me zorgen te maken over het feit of ik snurk of niet. Ook mijn vrouw is er heel blij mee, toen mijn SnörEx na zes jaar een keer gerepareerd werd sliep ik ook een week op de logeerkamer. In die zes jaar was dat ook de enige keer dat er iets mis was. Maar dit ook omdat ik hem elke dag intensief gebruik.
Tim Broeren, 10 mei 2018

Mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad
In het begin zeer veel moeite mee gehad om het in te houden, maar door het langzaam op te bouwen, lukte het toch om het zonder problemen de ganse nacht aan te houden. Dit is mij trouwens door de medewerker verteld dat er veel geoefend moest worden. Ik ben een harde snurker, en kon al enkele jaren niet meer naast mijn echtgenoot slapen, wij zijn op vakantie gegaan, en mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad, ik snurk niet meer met het toestel in mijn mond. Zo hebben wij een fijne vakantie gehad .Ik had het jaren eerder moeten doen.
Hendrik Lenaerts, 9 mei 2018

Ik ben hier ongelofelijk blij mee!
Sinds 2 jaar maak ik gebruik van de SnörEx. En ik ben hier ongelofelijk blij mee! Wij kunnen door mijn beugel weer samen slapen. Ik hoef mij niet meer schuldig te voelen als mijn man door mijn gesnurk niet kon slapen. Zijn oordoppen hielpen geheel niet, ik maak enorm veel geluid.
Daarnaast heb ik door mijn beugel veel minder keelklachten. Zonder de beugel moest ik ‘s nachts vaak water drinken en werd ik ‘s ochtends met een droge zere keel wakker. En tevens kwam het regelmatig voor, dat ik wakker werd van mijn eigen gesnurk. Ik heb lichte apneu. Mijn nachtrust is verbeterd.
Kortom ik kan het u echt aanraden!
Evelien, 21 maart 2018

Ik kan niet meer zonder SnörEx slapen
Ik ben via Google bij juliie kliniek terecht gekomen omdat ik vreselijk snurk. Sinds 2011 gebruik ik de SnörEx en sindsdien heeft mijn partner mij niet meer horen snurken. Ik ben sindsdien veel fitter en niet meer moe overdag. Nu ben ik inmiddels zo gewend geraakt aan mijn SnörEx, dat ik niet meer zonder deze kan slapen.
Monique, 6 maart 2018