SnörEx ® Snurkbeugel

Verhelp het snurken! 010 53 00 777

Wanneer u snurkt of aan apneu lijdt, doet dit probleem zich enkel ’s nachts voor. Overdag is de tong in de dagsituatie en heeft u geen last. De SnörEx ® kopieert de dagsituatie van de tong wanneer u slaapt, waardoor u vrijuit kunt blijven ademhalen. U kunt dit gemakkelijk zien in de volgende instructievideo:

Het grote voordeel bij het gebruik van de SnörEx ® is de afwezigheid van bijwerkingen. Uw kaakstand blijft in dezelfde positie als de dag situatie. U kunt gewoon slikken, drinken of zelfs praten met de beugel in. De SnörEx ® is tevens de enige beugel ter wereld welke u kunt gebruiken met een gebitsprothese. Aangezien de SnörEx® luchtwegorthese op maat en met de hand wordt vervaardigd is de beugel zeer comfortabel en efficiënt. De gemiddelde gewenning aan de SnörEx ® is een week.

De ontwikkeling van de SnörEx ® heeft plaats gevonden in 1991 in samenwerking met de universiteiten van Ulm en Hannover. KNO-artsen hebben in diverse slaaplaboratoria zeer positieve resultaten vastgesteld. Deze gepatenteerde orthese is na vele wetenschappelijke onderzoeken ook zeer geschikt gebleken voor het behandelen van patiënten met Slaap Apneu Syndroom.

Top