SnörEx ® Snurkbeugel

Wanneer u snurkt of aan apneu lijdt, doet dit probleem zich enkel ’s nachts voor. Overdag is de tong in de dagsituatie en heeft u geen last. De SnörEx ® kopieert de dagsituatie van de tong wanneer u slaapt, waardoor u vrijuit kunt blijven ademhalen. U kunt dit gemakkelijk zien in de volgende instructievideo:

Het grote voordeel bij het gebruik van de SnörEx ® is de afwezigheid van bijwerkingen. Uw kaakstand blijft in dezelfde positie als de dag situatie. U kunt gewoon slikken, drinken of zelfs praten met de beugel in. De SnörEx ® is tevens de enige beugel ter wereld welke u kunt gebruiken met een gebitsprothese. Aangezien de SnörEx® luchtwegorthese op maat en met de hand wordt vervaardigd is de beugel zeer comfortabel en efficiënt. De gemiddelde gewenning aan de SnörEx ® is een week.

De ontwikkeling van de SnörEx ® heeft plaats gevonden in 1991 in samenwerking met de universiteiten van Ulm en Hannover. KNO-artsen hebben in diverse slaaplaboratoria zeer positieve resultaten vastgesteld. Deze gepatenteerde orthese is na vele wetenschappelijke onderzoeken ook zeer geschikt gebleken voor het behandelen van patiënten met Slaap Apneu Syndroom.