SnörEx LadySnore ®

ladysnore, snurken, dames, vrouwen, apneu, snurkbeugel, lady snore, snorex, Steeds meer vrouwen snurken, ongeveer 40% van de 4 miljoen Nederlandse snurkers is vrouw. In 2006 was dit slechts 20% van de snurkers. Hoewel mannen over het algemeen weinig problemen hebben met hun gesnurk, kunnen de vrouwen zich wel degelijk storen aan dit probleem. Snurken wordt gezien als een oncharmante gewoonte. Hierdoor wordt snurken onder vrouwen vaak gezien als een taboe en schamen zij zich tegenover hun eigen partner of vriendinnen.
Veelal werd gedacht dat enkel de man snurkt, uit onderzoek blijkt dat buiten de anatomie van het hoofd/hals gebied ook wisselende hormoonspiegels vaak een oorzaak kunnen zijn van snurken.

De SnörEx LadySnore® is speciaal ontwikkelt voor vrouwen.
Het elegante beugeltje werkt volgens hetzelfde principe als de SnörEx®, maar is compacter, nog lichter en totaal niet zichtbaar. De SnörEx LadySnore ® past gemakkelijk in een toilettas, voor een weekend weg met vriendinnen. De tong wordt door de beugel met een dynamische kleine pelotte onder controle gehouden en is hierdoor de verfijnde methode op de bestaande SnörEx®. Tijdens een kosteloos consult kunnen wij direct vaststellen of u geholpen kunt worden met de LadySnore®.

SomnoClinic Kliniek voor Snurken en Apneu bij Koffie Tijd